Het boek ‘Bellen voor Contact’

…de kracht van zeepbellen

Opzet Boekcover Bellen voor Contact

Over contact maken met zeepbellen

Een uitgave in full colour, 144 pagina’s, voorzien van een harde kaft.

Dit boek is voor iedereen die jong van geest is of dat wil blijven.

Over dit luchtige onderwerp, ’ZeepBellen’ bestaat nog geen boek, dus dat wordt de hoogste tijd! Dit boek verschijnt in juli 2021. De positiviteit die voortkomt uit dit boek zal iedereen inspireren. In ontmoetingen en in het spelen, heerlijk buiten samen in beweging. 

Het boek is een initiatief van Myra samen met Bart Durand www.bellenbaas.nl.  Samen met nog acht andere “Bellenkunstenaars” delen wij in dit boek onze verhalen. Fascinerende ontmoetingen tussen zeepbellen en mensen.
Bij groepen, bij mensen met dementie en/of een verstandelijke beperking is er op een bijzonder manier contact te maken. Bellen zijn veel meer dan alleen zeep en water! 

bellenboek

Het boek

Een”doe-het-ook-lekker-zelf-boek”. Je vindt er veel praktische tips en inspiratie. De zeepbellen hebben ook een leerzame kant voor de jonge of oudere onderzoeker.

Zelfs het geheim achter “het recept”, belangrijk voor het maken van goed sop, wordt met liefde door ons met jullie gedeeld. Zo verspreiden wij onze boodschap met het rondstrooien van zeepbellen. Samen geven we de wereld meer kleur.

Met bijdragen van Flip Looyen, Henk Vlot, Arno Huibers, Anne Mijke van Harten, Inge Schilders, Bart Durand, Touria Benabbas, Lilith Schaap, Thamon en Kymo van Blokland  en Myra Steens

Het boek ‘Bellen voor Contact’

de kracht van zeepbellen.

Boek is te bestellen voor € 17,50
Leverbaar: na 7 juli 2021

Als u nu bestelt betaal ik de verzendkosten.


Als ik een zeepbel was zou ik geheel in het hier en nu zijn

© 2021 BelleDame | website AoC