Skip to main content

Papieren boekje

Ik ben gek op boekjes. Als schrijver van ‘Bellen voor Contact’ wil ik dit boek zo snel mogelijk in handen hebben. Maar er gaat, zeker omdat er meer mensen hun bijdrage aan leveren, veel tijd overheen. Het wordt dan ook een bijzonder en mooi boek.

Voor mij als schrijver is het al in het voorbereidende traject belangrijk om het boekje ‘voor me te zien’. Welke hoofdstukken op welke van de 144 pagina’s precies terecht komen. Zo kan ik ook de keuzes wat betreft de fotografie beter maken. Ik heb dat zelf maar creatief opgelost in de tussentijd. Papier en plakband en een stift zijn in deze fase onmisbaar!

Op dit moment is het boek ‘Bellen voor Contact,  in de vertrouwde grafische handen van Audrey van Studio Kiem. Na het aanleveren van de tekst en fotomateriaal begint er nu wat moois te ontstaan.  In de laatste week van mei ga ik samen met Petra en Ingrid van de eindredactie, het eindresultaat nog eens goed bekijken.  Dan kan deze na de laatste correcties in juni naar de drukker. Hij komt er aan!!