Skip to main content

Top 5 uit 2022

Raadhuisplein vol met mensen rolstoelen en zeepbellen

Top 5 in 2022 BelleDame

Terugkijkend op 57 opdrachten als BelleDame ben ik weer blij. Wat een geweldig spul dat water en zeep. Waar je het ook inzet, het geeft zulke bijzondere ontmoetingen en reacties. Daar gaan we nog wel even mee door.

In de Top 5 ( willekeurige volgorde want alle 5 waren ze super)

1-Theater op ‘t Zand festival op het Kootwijkerzand

Wat vliegen die bellen daar urenlang over het zand. De inhoud ijscokar moest even worden afgeschermd want die smaak waren ze nou niet echt naar op zoek. Het was een plaatje …kijk maar mee.

2-Afas in Leusden.

Toen dit gebouw er stond zag ik het al helemaal voor me. Daar zouden de bellen prachtig uitkomen. Toen het evenement ‘Matchbeurs’ zich aandiende was ik er dan ook als de kippen bij. Nog voor het ontbijt (07.30) vlogen de bellen er al in het rond.

3-Raadhuisplein in Barneveld

Tijdens de dementieweek in Barneveld kwamen vanuit de diverse zorginstellingen bewoners in rolstoelen samen met hun begeleiders naar het plein. Daar was koffie met een bonbon en de BelleDame. Het was een zonnige dag en iedereen genoot. Ontroerend om te zien. De wethouder Mijntje Pluimers maakte deze foto vanuit het Stadhuis.

4-Oekrainers en bellenpret

Even de ellende vergeten door te genieten van de kleuren van de zeepbellen. Op meerdere locaties, bij diverse locaties en doelgroepen werd ik ingezet. Overal weer plezier, even vergeten….

5- 15 jaar Bites&Business.

Tijdens het evenement waarin we tijdens het feest het Magazine 15 jaar Bites&Business lanceerde ontbrak het sop niet. Buiten gingen de vrouwen schuil achter de grootste bellen. Ik legde daar de vrouwen vast met hun eigen mobiel. Nog steeds duiken er profielfoto’s op vanachter de enorme bellen. Kleurrijk en allemaal anders.

Raadhuisplein vol met mensen rolstoelen en zeepbellen
Week van de dementie 2022
Mooiste foto van 2022
Myra achter zeepbel
Bellen bij B&B
Theater op ’t Zand
Theater op ’t Zand
Theater op ’t Zand
BelleDame bij de Afas aan het bellen
Bellen bij Afas in Leusden
Bellen bij Afas in Leusden
Oekrainers bellen mee
Oekrainers en bellen
Oekrainers en bellen