Skip to main content

Dikke pret met kleinkinderen

slider media 3

Ik krijg veel positieve reacties op het boek ‘Bellen voor Contact’. Zo aan het einde van het jaar ontving ik deze reactie van Trudy. Vele jaren werkte zij als begeleidster op de Amerpoort waar ik haar regelmatig tegenkwam als miMakker Bakkie en soms als BelleDame.

“Ik heb met plezier je boek gelezen en plaatjes gekeken. Nu blaas ik bellen met mijn kleinzoons van 3 en 1 ½. Ze rennen er altijd meteen achteraan.

Als je ooit (?) weer eens ergens op een openbare markt optreedt kom ik met ze naar je kijken.

Ik denk nog altijd met plezier terug op mijn afscheidsdag toen je bellen kwam blazen voor mij. Nu ben ik alweer bijna een jaar met (vervroegd) pensioen. Time goes fast!!”

 

Ben jij ook benieuwd naar het boek. Deze is nog te bestellen.